خبری

خبری

خبری

خبری

با چه روشی می توان از عوارض لیزر موهای زائد جلوگیری کرد؟
قبل از انجام لیزر موهای زائد صورت، علاوه بر رعایت موارد منع لیزر موهای زائد، به موارد زیر نیز توصیه می شود تا احتمال بروز عوارض کاهش یابد و یا از عوارض لیزر موهای زائد جلوگیری شود:

از تماس با نور خورشید بخصوص در روزهای قبل از لیزر موهای زائد صورت خودداری کنید. در هفته قبل از لیزر از استفاده از لایه بردارها و سایر محصولات شیمیایی که پوست را حساس می کنند خودداری کنید.
قبل از لیزر حتماً تمام لوازم آرایشی مانند مرطوب کننده یا ضد آفتاب را از روی صورت خود پاک کنید. از پاک کردن آرایش با پاک کننده های مبتنی بر الکل خودداری کنید، زیرا این کار می تواند پوست را از روغن های طبیعی که برای محافظت از پوست مهم هستند، از بین ببرد.
قبل از لیزر درمانی ورزش سنگین انجام ندهید. اگر حتی از پله ها بالا رفته اید، قبل از استفاده از لیزر صبر کنید تا آرام شوید و ضربان قلب شما به حالت عادی بازگردد.
اگر داروهایی مانند آسپرین یا پلاویکس یا سایر داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنید، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید تا بتواند دارو را تغییر دهد یا دوز آن را کاهش دهد تا خونریزی و کبودی زیر جلدی به حداقل برسد.
چه عواملی باعث افزایش اثرات لیزر موهای زائد می شود؟
عواملی که می توانند عوارض لیزر موهای زائد را بدتر کنند عبارتند از تماس پوست با نور خورشید قبل یا بعد از جلسات لیزر، که پوست را حساس تر می کند و عوارض جانبی مانند التهاب و قرمزی را در هنگام استفاده از محصولات شیمیایی مانند روغن های معطر افزایش می دهد. یا اسیدهایی که می توانند پوست را آسیب پذیرتر کنند، استفاده از داروهای رقیق کننده خون یا داروهایی که برای سیستم ایمنی ضروری هستند و می توانند عوارض را افزایش دهند و همچنین ویژگی های فیزیولوژیکی فردی مانند نوع و رنگ پوست، ضخامت مو و وضعیت پوست. حساسیت نقش مهمی در تشدید یا کاهش عوارض جانبی لیزر دارد.

تزریق سم بوتولینوم

تزریق سم بوتولینوم

در این روش سمی به نام بوتاکس مستقیماً به ماهیچه های ناحیه درمان تزریق می شود. تزریق این سم به این نواحی باعث فلج شدن ماهیچه های آنها می شود و در نتیجه چین و چروک این نواحی از بین می رود.


عوارض جانبی احتمالی تزریق بوتاکس

قرمزی، احساس سوزش، حالت تهوع، سردرد، افتادگی پلک


جوانسازی پوست با لیزر

در این روش لیزری با استفاده از پالس های کوتاه و متمرکز نور، لیزر لایه سطحی آسیب دیده پوست را از بین می برد و با تشکیل کلاژن، پوست را شاداب و جوان می کند. از روش های لیزر برای رفع چین و چروک پیشانی، دور چشم، اطراف دهان، از بین بردن جای سوختگی، رفع لک های پوستی و اسکارهای سطحی استفاده می شود. این روش برای پوست های تیره و حساس توصیه نمی شود.


عوارض جانبی احتمالی جوانسازی پوست با لیزر

خارش، درد، قرمزی، تورم، تغییر رنگ پوست و حساسیت


روش های لیفت صورت

در این روش پس از بی حس شدن ناحیه درمان با ایجاد برش های بسیار کوچک، نخی از طریق بافت نرم صورت وارد بافت زیرین پوست شده و پوست به اندازه دلخواه کشیده می شود. نخ ها در این روش بخیه هایی هستند که به راحتی جذب پوست می شوند. در لیفت با نخ، جذب نخ ها باعث تحریک کلاژن سازی و جوان سازی پوست می شود. از این روش برای رفع چین و چروک پوست، رفع چین و چروک، افتادگی پوست و لیفت گونه ها، بینی و ابروها استفاده می شود.


عوارض لیفت با نخ

تورم، خونریزی، احساس سوزش، تغییر رنگ پوست، عفونت، ریزش مو در اطراف محل برش


فرکانس رادیویی کسری

در این روش زیبایی غیر تهاجمی، ساده و سریع، سوزن های بسیار ظریف دستگاه فرکانس رادیویی به لایه میانی پوست تزریق می شود و با تولید گرما، پوست مرده و لایه های سطحی پوست را از بین می برد و با تحریک کلاژن، لایه های جدیدی ایجاد می کند. تولید و تشکیل یک لایه تازه از پوست. این روش با افزایش کلاژن سازی و گردش خون در زیر پوست، پوست را شاداب و جوان نگه می دارد.


روش فرکانس رادیویی فرکشنال برای زنان باردار، افراد دارای پوست آفتاب سوخته، دیابتی ها و بیماران مبتلا به فشار خون بالا مناسب نیست.

عوارض جانبی احتمالی فرکانس رادیویی فرکشنال

التهاب، تشکیل گوشت اضافی

جوانسازی پوست با لیزر چگونه انجام می شود؟

لیزر با تجهیزات ویژه انجام می شود. این یک روش عالی برای جوانسازی پوست است که اگر در چندین جلسه انجام شود، می تواند نتایج عالی داشته باشد. برای انجام لیزر درمانی ابتدا باید مشاوره لازم را انجام دهید و سپس پزشک با توجه به نوع پوست تجهیزات مورد نیاز را انتخاب می کند. پرتوهای ساطع شده از این دستگاه تنها برای درمان و بهبود مشکلات پوستی استفاده می شود و شدت آن به نوع پوست و میزان ضایعات پوستی بستگی دارد. در جلسات اولیه جریان کمتر می شود تا پوست با تابش سازگار شود و دچار سوختگی بیش از حد نشود.


در جلسات بعدی، تابش به تدریج افزایش می یابد و به آن اجازه می دهد تا عمیقاً در بافت پوست نفوذ کند و از تیرگی و پیری پوست جلوگیری کند. اگر می خواهید پوست خود را جوان کنید، حتما یک مرکز لیزر معتبر انتخاب کنید تا پوست شما آسیب نبیند. این دستگاه نقش ترمیمی موثری داشت. لیزر به دو صورت تهاجمی و غیر تهاجمی عمل می کند و می توانید از آن در قسمت های مختلف بدن استفاده کنید. در تمام روش‌ها، پرتوها سلول‌های مرده را از پوست جدا می‌کنند و با تولید گرما، تولید کلاژن را به حداکثر می‌رسانند. این دستگاه قابل تنظیم بوده و توسط پزشک بر اساس نوع پوست قابل تنظیم می باشد. اگر پوست ضخیم‌تر است، درجه دستگاه را افزایش دهید تا بتواند به لایه‌های اپیدرم و درم نفوذ کند تا نتایج بهتری حاصل شود. برای تولید کلاژن در پوست، دستگاه باید روی پوست کشیده شود. برای داشتن پوستی صاف و سالم باید لیزر را در چند جلسه انجام داد. به این ترتیب می توانید تاثیر را در عمق ببینید.

جوانسازی پوست در اصفهان در سایت دکتر سپیده سعادتی 


چه کسانی از پتوز رنج می برند؟

چه کسانی از پتوز رنج می برند؟

افتادگی پلک می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از علل طبیعی تا شرایط جدی تر! در نهایت، پزشک می تواند به شما در کشف علت اصلی مشکل کمک کند. پلک فوقانی به ماهیچه ای متصل است که به کمک ماهیچه های حمایت کننده کوچکتر به بالا و پایین نگه داشتن پلک کمک می کند.


علاوه بر این، ماهیچه ای در زیر پوست ابرو وجود دارد که به شما کمک می کند پلک های خود را به سمت بالا بلند کنید. ضعف یا آسیب به این سه عضله یا تاندون آنها می تواند باعث افتادگی پلک شما شود. بنابراین این مشکل در افراد مسن به دلیل روند طبیعی پیری و ضعیف شدن عضلات، تاندون ها و پوست اطراف چشم بیشتر دیده می شود.


البته به خاطر داشته باشید که افراد در هر سنی ممکن است به این بیماری مبتلا شوند. بنابراین تعداد کمی از نوزادان با این مشکل متولد می شوند. به طور کلی، علل افتادگی پلک عبارتند از:


پتوز مادرزادی

در این حالت، نوزادان به دلیل مشکل ژنتیکی و عدم رشد مناسب ماهیچه هایی که پلک بالایی را بالا می برند، با افتادگی پلک متولد می شوند. در حدود 70 درصد موارد، این بیماری تنها یک چشم را تحت تأثیر قرار می دهد. کودکان مبتلا به افتادگی پلک در صورت عدم درمان ممکن است دچار آمبلیوپی شوند. اگر مشکل بخشی از سطح بینایی کودک شما را شامل شود، می تواند دید او را به تاخیر بیاندازد یا محدود کند. بنابراین برای پیشگیری از نابینایی باید در اوایل زندگی جراحی انجام شود.


آپونوروزیس

این نوع پتوز پلک با افزایش سن همراه است و به دلیل کشش تاندون بالابر palpebrae superioris در اثر گرانش زمین و اثرات طولانی مدت پیری رخ می دهد. اگرچه معمولاً هر دو چشم تحت تأثیر قرار می گیرند، افتادگی ممکن است در یک چشم شدیدتر باشد.


ام اس یا میاستنی گراویس

افتادگی پلک می تواند یکی از اولین علائم مولتیپل اسکلروزیس باشد، بیماری نادری که بر نحوه واکنش عضلات به اعصاب تأثیر می گذارد. این بیماری باعث ضعف پیشرونده عضلانی نه تنها ماهیچه های پلک، بلکه در صورت، بازوها، پاها و سایر قسمت های بدن نیز می شود.


بیماری عضلانی

افتادگی پلک ممکن است نشانه یک بیماری عضلانی ژنتیکی به نام دیستروفی عضلانی دوشن باشد که بر حرکت چشم تاثیر می گذارد و باعث مشکل در بلع می شود. در افراد جوان، پتوز پلک ممکن است به دلیل گروهی از اختلالات عضلانی به نام افتالمپلژی مزمن پیشرونده خارجی ایجاد شود که باعث افتادگی پلک در هر دو چشم، مشکلات حرکتی چشم و گاهی اوقات درگیری گلو یا عضله قلب می شود.


مشکلات عصبی

از آنجایی که ماهیچه های چشم توسط اعصاب مغز کنترل می شوند، هر شرایطی که باعث آسیب به مغز یا اعصاب جمجمه ای آن شود، ممکن است باعث افتادگی پلک نیز شود. این شرایط شامل سکته مغزی، تومورهای مغزی، آنوریسم مغزی (رگ های خونی متورم در مغز) و آسیب عصبی مرتبط با دیابت طولانی مدت است. یکی دیگر از علل پتوز، سندرم هورنر است که باعث کوچک شدن غیر طبیعی مردمک و از دست دادن توانایی تعریق در نیمی از صورت می شود. یکی از علل خطرناک سندرم هورنر، تومورهای سرطانی هستند که در قسمت های بالایی ریه ها تکثیر می شوند.


مشکلات چشمی موضعی

در برخی موارد، پلک ها به دلیل عفونت یا تومورهای پلک، تومورهای داخل حفره چشم یا آسیب به چشم دچار افتادگی می شوند. به عنوان مثال، در نوروپاتی نوع III، اعصاب مسئول حرکت چشم آسیب می بینند. استفاده از قطره های چشمی برای درمان گلوکوم می تواند باعث از دست دادن چربی در ناحیه چشم شود و باعث افتادگی جزئی پلک ها شود.

عوامل خطر رایج برای پتوز

اگر در حال حاضر با این مشکل دست و پنجه نرم می کنید، می تواند نشانه ای از یک بیماری زمینه ای باشد، به خصوص اگر هر دو پلک شما را تحت تاثیر قرار دهد. اما اگر فقط یکی از پلک ها افتاده باشد، ممکن است به دلیل آسیب عصبی یا مشکلات (میگرن) یا ورم موقت مژه باشد. لیزیک معمولی یا جراحی آب مروارید گاهی اوقات می تواند باعث افتادگی پلک ها به دلیل سفت شدن ماهیچه ها یا تاندون ها شود.


امروزه بسیاری از موارد فلج عضلات پلک و پتوز ناشی از تزریق نادرست بوتاکس به عضلات ابرو یا پلک است. در برخی موارد، افتادگی پلک به دلیل شرایط جدی تری مانند سکته مغزی، تومورهای مغزی یا سرطان اعصاب یا ماهیچه ها ایجاد می شود. اگر یک طرف صورت یا یک چشم شما ناگهان افتاد یا افتاد، این ممکن است نشانه سکته مغزی باشد و باید فورا به دنبال مراقبت های پزشکی اورژانسی باشید.


درمان افتادگی پلک در اصفهان در سایت دکتر سپیده سعادتی 


اقلام ممنوعه تزریق بوتاکس

اقلام ممنوعه تزریق بوتاکس

گروهی از افراد بسته به شرایط مختلف همیشه مجاز به استفاده از روش های زیبایی نیستند. در مورد تزریق بوتاکس به پیشانی و سایر نواحی صورت، گردن و سایر نقاط، باید توجه داشته باشید که اگر جزو گروه‌های زیر هستید، باید از آن اجتناب کنید:


افرادی که سابقه مشکلات قلبی عروقی دارند.

کسانی که کمتر از دو هفته پیش واکسن بیماری های مختلف را دریافت کردند.

افرادی که سن آنها زیر 18 سال یا بالای 80 سال است.

مادرانی که باردار یا شیرده هستند.

افرادی که سابقه بیماری های عفونی و التهابی در محل تزریق دارند.

افرادی که سیستم عصبی و عضلانی آنها دچار اختلال است یا از بیماری هایی مانند ام اس رنج می برند.

افرادی که مشکل لخته شدن خون دارند یا از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند.

افرادی که سیستم بدنشان بسیار ضعیف است و یا عفونت جدی در بدن خود داشته اند.


فواید بوتاکس

تزریق بوتاکس فواید زیادی دارد و همین امر باعث شده است که این روش در نقاط مختلف دنیا برای کاربردهای درمانی و زیبایی مورد استفاده قرار گیرد. مزایای اصلی بوتاکس عبارتند از:


بوتاکس یک روش غیر تهاجمی است و خطرات اعمالی مانند سفت کردن پوست را به همراه ندارد.

برای تزریق بوتاکس نیازی به استفاده از بیهوشی و فرستادن بیمار به بیمارستان یا کلینیک زیبایی نیست.

درد ناشی از تزریق بوتاکس در مقایسه با سایر روش های زیبایی بسیار کمتر است.

قیمت بوتاکس در مقایسه با روش های جراحی زیبایی پوست بسیار پایین است.

برخلاف جراحی، تزریق بوتاکس دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد.

مراقبت های لازم بعد از عمل بوتاکس بسیار ساده است.

نتایج و اثرات آمپول بوتاکس بلافاصله پس از تزریق قابل مشاهده است و اثرات آن برای مدت نسبتا طولانی باقی می ماند.

عوارض بوتاکس

تزریق بوتاکس مانند اکثر روش های زیبایی می تواند عوارض جانبی مختلفی داشته باشد. این عوارض احتمالی در همه افراد رخ نمی دهد، اما این احتمال وجود دارد که در درصد کمی از افراد رخ دهد.


از آنجایی که سم بوتولینوم ماده ای سمی و کشنده است، استفاده نادرست آن می تواند صدمات جبران ناپذیر و حتی مرگ را به همراه داشته باشد.


اما احتمال وقوع این اتفاقات بسیار نادر است و در صورت مراجعه به کلینیک های معتبر زیبایی و استفاده از برندهای معتبر بوتاکس، احتمال بروز این عوارض به صفر می رسد.


تزریق ژل و بوتاکس در اصفهان در سایت دکتر سپیده سعادتی 


لیزر کیوسویچ

مناسب برای افرادی که لیزر کیوسوییچ را انجام می دهند

پزشکان تاکید می کنند که اگر هدف از درمان صرفاً از بین بردن چند لکه رنگی باشد، مناسب ترین روش لیزر کیوسویچ است. لیزر Kyoswitch به طور موثر لکه های خورشید را روی سینه، بازوها یا پاها از بین می برد. لیزر کیوسویچ برای زنان باردار یا بیمارانی که در شش ماه گذشته ترتینوئین مصرف کرده اند مناسب نیست. افرادی که سابقه تاول های تبخال یا ویروس تبخال دارند تا زمانی که این مشکلات برطرف نشود، نباید از لیزر کیوسویچ استفاده کنند.


مراقبت های بعد از عمل لیزر کیوسوییچ در اصفهان

تا یک روز پس از لیزر درمانی به حمام نروید یا ناحیه درمان را تمیز نکنید.

اگر پزشک پماد یا پماد تجویز می کند، به موقع از آنها استفاده کنید.

از دست زدن یا برداشتن اسکارهای پس از لیزر خودداری کنید. این می تواند باعث ایجاد لکه های دائمی روی پوست شود.

تا چند روز پس از لیزر درمانی از تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید. در صورت خروج از منزل حتما از کرم ضد آفتاب تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید. این کرم ها علاوه بر محافظت از پوست در برابر نور خورشید، در بهبود زخم های پس از لیزر نیز موثر هستند.


عوارض جانبی لیزر کیوسویچ

حذف خالکوبی با استفاده از دستگاه لیزر KiSwitch یکی از روش‌های کم پیچیدگی و بازدهی بالا در نظر گرفته می‌شود، اما عوارض جانبی ممکن است رخ دهد زیرا پرتو لیزر توسط بافت انسانی برخورد می‌کند و جذب می‌شود. این عوارض ممکن است با شدت های متفاوت در افراد مختلف رخ دهد. توجه داشته باشید که تخصص پزشک و استاندارد بودن تجهیزات می تواند این عوارض را تا حد زیادی کاهش دهد. شایع ترین عوارض عبارتند از:


هایپرپیگمانتاسیون: برای برخی افراد، لیزر ممکن است باعث ایجاد رنگدانه در پوست در ناحیه تحت درمان شود. در نتیجه رنگ پوست این ناحیه کمی تیره تر می شود. این عوارض موقتی هستند و پس از چند روز از بین خواهند رفت. برای تسریع بهبودی این عارضه می توانید از پمادهای درمانی استفاده کنید.

هیپوپیگمانتاسیون: این عارضه احتمالی دقیقا برعکس هایپرپیگمانتاسیون است. پس از انجام لیزر، پوست این ناحیه روشن تر می شود. البته چنین عوارضی بسیار نادر است و بیشتر ناشی از اشتباهات و بی احتیاطی پزشک است. بهبودی هیپوپیگمانتاسیون به زمان زیادی نیاز دارد.

اسکار و زخم ایجاد کند

التهاب و قرمزی پوست

در سایت دکتر سپیده سعادتی