کاربرد اینورتر هایتک
اینورتر یا درایو فرکانس متغیر برای راه اندازی و کنترل دور موتور در صنایع مختلف استفاده می شود. مانند:
انواع پمپ های صنعتی و ساختمانی
سیستم های تامین آب بوستر پمپ
فن های صنعتی مانند فن کوره، فن گلخانه ای، فن تهویه، فن برج خنک کننده، فن تونل و غیره
دمنده
آسانسور
دوک موتور در ماشین های CNC چوب و فرز
ماشین آلات خم و برش
دستگاه های جوش
انواع جرثقیل سقفی و تاورکرین سنگین
تسمه نقاله
دستگاه های اکسترودر
انواع دستگاه های چاپ
ماشین آلات بسته بندی
انواع ماشین آلات صنایع تزریق پلاستیک
پارکینگ های چند طبقه
انتقال انرژی HVDC
درایوهای الکتریکی وسایل نقلیه الکتریکی
استفاده در پنل های خورشیدی
منبع تغذیه
منابع برق اضطراری
بخاری القایی
انواع لودسل سوها
1- لودسل تک پایه
لودسل تک پایه دارای یک پایه بوده و بیشتر در ترازوهای فروشگاهی، نوار نقاله های توزین و دستگاه های بسته بندی و پرکن توزین استفاده می شود.
2- لودسل های خمشی
لودسل خمشی یا تیر برشی معمولاً در ترازوهای پلت فرم، پایه ها و سیستم های توزین و اسکراپرها استفاده می شود. این مدل از لودسل ها باید به صورت چندگانه استفاده شود.
3- لودسل های خمشی دو طرفه
لودسل های خمشی دو طرفه بیشتر در توزین تانک، توزین سیلو و توزین باسکول استفاده می شود. یکی از پرکاربردترین انواع لودسل HM9B است.
4- لودسل های کششی و فشاری
لودسل های کششی معمولاً در ترازوهای آویز یا در هر نوع سیستم توزینی که ماهیت کششی دارد استفاده می شود مانند تبدیل (تبدیل ترازوهای مکانیکی به نیمه الکترونیکی)، قیف ها، بچینگ و ... انواع لودسل های آویز جرثقیل سقفی نیز در این گروه قرار می گیرند.
5- لودسل های فشاری
از جمله زیر مجموعه ها:
1-1 - لودسل فشار بشکه ای کانستر: این لودسل ها معمولا در مواردی مانند سیستم بچینگ، توزین تانک، کشنده قطار و به طور کلی سیستم های توزین سنگین مورد استفاده قرار می گیرند.
1-2 - لودسل مینیاتوری مینیاتوری Low Profile: برای کاربردهای ظریف یا مکان هایی که فضای محدودی داریم استفاده می شود.
1-3 لودسل تک نقطه ای: این نوع لودسل ها به صورت نقطه ای عمل می کنند و به صورت جداگانه مورد استفاده قرار می گیرند.
6- لودسل باسکولی
لودسل های ترازو فشار ستونی هستند و بیشتر در توزین مخازن، سیلوها و ترازوها استفاده می شوند.
لودسل سوها بر خلاف لودسل زمیک دارای خدمات قابل توجهی می باشد. از بارزترین خدمات این محصولات گارانتی آن است. با توجه به اینکه محصولات سوها در ایران به صورت کاملا رسمی وارد می شود دارای یک سال گارانتی محصول دارد. همچنین تمامی محصولات لودسل سوها در شرکت آرکا قابل تعمیر می باشند. از دیگر خدمات آرکا راهنمایی در زمینه ی لودسل می باشد که به صورت تلفنی امکان پذیر است. متخصصین آرکا پس از خرید آماده است تا به صورت تلفنی شما را در زمینه ی راه اندازی محصولات هدایت و راهنمایی نماید.
مشخصات لودسل سها در مقایسه با سایر لودسل ها به گونه ای است که توانسته مشتریان ثابت فراوانی را به خود اختصاص دهد. فناوری به کار رفته در این این لودسل ها بسیار دقیق و فنی است. لودسل سوها ساخت شرکت کره ای می باشد و محصولات متعددی را در ایران عرضه می نماید.
منبع:
یکی از غذاهای ایرانی معروف از دید خارجیها برنج، نحوه پخت و مصرف آن توسط مردم ایران است است. برنج یکی از اصلیترین مواد غذایی است که بهطور میانگین حداقل در یک وعده از وعدههای غذایی روزانه خانوادههای ایرانی مصرف میشود. حجم بالای برنج مصرفی در وعدههای غذایی یکی از تفاوتهای اصلی عادات غذایی مردم ایران با سابر کشورها است. مصرف برنج با چاشنیها و خوراکهای مختلفی همراه است که بهاصطلاح خورشت نامیده میشوند و در مجموع به این ترکیب چلو خورشت گفته میشود. در هر منطقه و استان ایران خورشتهای معروف و لذیذی تهیه میشود که میتواند مورد توجه گردشگران قرار بگیرد. در ادامه به معرفی معروف ترین خورشت ها و غذاهای ایرانی که همراه برنج سِرو میشوند میپردازیم.
ترکیب جادویی لوبیای قرمز یا چشمبلبلی با سبزیهای مختلف، گوشت و لیموی امانی یکی از غذاهای ملی ایران است. قورمه سبزی یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی در جهان است.
خورشت قیمه در مناطق مختلف کشور ترکیبهای مختلفی دارد و بر اساس ذائقه مردم هر منطقه طبخ میشود. اما اصلیترین و محبوبترین خورشت قیمه بهعنوان یکی از غذاهای ملی ایران با سیبزمینی سرخ کرده، لپه، گوشت و لیموی امانی تهیه میشود.
خورشت بادمجان هم یکی دیگر از خورشت های محبوب ایرانی است که بر حسب مناطق مختلف کشور تنوع گستردهای دارد. اصلیترین دستور پخت این خورشت شامل بادمجان، گوجه فرنگی، گوشت، لپه و رب است.
خورشت کرفس یکی ازغذاهای ایرانی محبوب است که با اضافه شدن ساقه کرفس به ساختار اصلی قورمهسبزی پخت میشود. لوبیا یا لپه هم بر اساس ذائقه غذایی مصرفکنندگان در آن بهکار میرود.
خورشت فسنجان یکی از معروف ترین خورشت های ایرانی است. ترکیبی از گردو، رب انار، گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده خورشت فسنجان را به یکی از گرانقیمتترین و معروف ترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است.
قلیه ماهی یکی از لذیذترین غذاهای ایران و غذای محلی جنوب زیبای ایران است. ماهی، شمبلیله و گیشنیز، تمبر هندی و رب انار، سیر و ادویههای مخصوص مواد اصلی قلیه ماهی هستند.
یکی از خوشمزهترین و گرانقیمتترین غذاهای ایرانی خورشت خلال است. گوشت، خلال بادام، زعفران، زرشک، گلاب و دارچین مواد اصلی این خورشت محلی کرمانشاه هستند.
یکی دیگر از معروف ترین خورشت های ایرانی خورشت مرغ ترش است که با گوشت مرغ، رب انار و پودر گردو تهیه میشود.
باقالی قاتوق یا باقالی خورشت یکی از معروف ترین غذاهای شمال ایران و بهویژه استان گیلان است. ترکیبی از باقالی رشتی، سیر، شوید و تخم مرغ اساس این خورشت است.
یکی از دیگر از عادات خاص غذایی ایرانیان مصرف نان در وعدههای غذایی است. یکی از جاذبههای غذایی و جالب توجه برای گردشگران خارجی تنوع نانهای ایرانی و طعم آنها است. سفرهها و غذاهای ایرانی بدون نان کامل نمیشوند. در فرهنگ باستانی و اصیل ایرانی نان نماد برکت و بخشندگی طبیعت است و جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد. پس از برنج نان یکی از اصلیترین مواد غذایی مردم ایران است که با خوراکهای مختلف سِرو میشود. این موضوع سبب پخت خوراکهای خوشمزه و متنوعی در مناطق مختلف ایران میشود. در ادامه با معروف ترین خوراک های ایرانی آشنا خواهیم شد.
یکی از غذاهای ملی ایران و از مشهورترین غذاهای ایرانی آبگوشت یا دیزی است. آبگوشت در مناطق مختلف ایران با شیوهها و مواد مختلفی طبخ شده و اسامی مختلفی دارد. با این وجود دستور اصلی طبخ آبگوشت و دیزی بر اساس موادی همچون گوشت، نخود، گوجه فرنگی و چاشنیها و ادویههای مختلف است.
بریان یا بریونی غذای سنتی اصفهان و یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که شهرت جهانی دارد. غذایی گرانقیمت که طبخ آن نیاز به تبحر بالایی داشته و با گوشت چرخ کرده گوسفند، زعفران، نعنا، دارچین و پیاز تهیه میشود.
یکی از غذاهای ایرانی که شهرت و محبوبیت جهانی دارد کشک و بادمجان است. بادمجان، کشک، سیر و پیاز داغ ترکیب جادویی این غذای لذیذ را شکل دادهاند.
در ایران با مواد مختلفی دلمه پخته میشود. اما محبوبترین دلمه ایران که یکی از معروف ترین خوراک های ایرانی است از پیچیده شدن موادی مانند گوشت، برنج، بلغور، لپه و سبزیجات معطر در برگ مو تهیه میشود.
یکی دیگر از خوراکها و غذاهای ایرانی محبوب برای گردشگران خارجی ترشی تره است. ترشی تره غذایی شمالی است که طعم ترش آن از ترکیب نارنج با تخم مرغ، خالواش، سیر و سبزیهای محلی تازه ایجاد میشود.
یکی دیگر از غذاهای عالم گیر ایرانی که خاستگاه آن شمال کشور است میرزا قاسمی است. ترکیبی از بادمجان، گوجه فرنگی، تخم مرغ و سیر برای پخت این غذای محبوب کافی است.
یکی از خوراکهای پرطرفدار ایران که سِرو آن با نان سنگک در شهر تبریز و دیگر مناطق خطه آذربایجان ایران شهرت جهانی دارد کوفته تبریزی است. گوشت چرخ کرده یا کوفته شده، بلغور، برنج و لپه در کنار آلو وگردو یا تخم مرغ آبپز مواد اصلی کوفته تبریزی هستند. کوفته یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که در تقریباً درتمام مناطق کشور با مواد و ادویههای مختلف طبخ میشود.
از جمله معروف ترین غذاهای پرطرفدار ایرانی برای گردشگران خارجی آشهای خوشمزه ایران است. نحوه طبخ و موادی که در پخت آشها بهکار میروند در کنار طعم مطبوع و سازگار با تمام ذائقهها آشهای ایرانی را به یکی از غذاهای پرطرفدار برای گردشگران خارجی تبدیل کرده است. در هر منطقه و استانی از سرزمین پهناور ایران آش یکی از غذاهای اصلی و پرطرفدار بهحساب میآید. همچنین در مراسمات مذهبی و آیینی پخت و تقسیم آش یکی از اصلیترین کارها در چنین مراسمی است. با وجود تفاوتهای جزیی در تهیه و یا نامگذاری آشهای ایرانی بر اساس دستورالعملهای مشابه و یکسانی طبخ میشوند. ادامه این مطلب به معرفی معروف ترین آش های ایرانی از دیدگاه خارجیها اختصاص دارد.
آش رشته یکی از غذاهای ملی ایران با شهرتی جهانی است. غذایی که از ترکیب حبوبات مختلف مانند نخود، لوبیا و عدس با سبزیجات و رشته تهیه شده و با کشک، نعنا داغ، سیر و پیاز سرخ سِرو میشود.
یکی دیگر از آشهای خوشمزه و مشهور ایرانی حلیم است. حلیم یکی از سادهترین غذاهای ایرانی با ارزش غذایی بسیار بالا است. هر شهر و منطقه در ایران جزییات متفاوت و بعضاً نامهای مختلفی برای طبخ حلیم بهکار میبرند. با این وجود گردشگران خارجی از ترکیب بلغور گندم با روغن و گوشت رشته شده بهعنوان حلیم یاد میکنند.
یکی دیگر از آشهایی که تقریباً در تمام مناطق ایران تهیه میشود آش دوغ است. مواد اصلی این غذای پرطرفدار دوغ یا ماست، بلغور گندم، برنج و حبوبات است که دستورالعملهای متعددی برای طبخ آن در ایران وجود دارد. مشهورترین آش دوغ ایران در غرب کشور و آذربایجان تهیه میشود.
آش عباسعلی کرمانشاه یکی از معروف ترین آش های ایرانی برای گردشگران خارجی است که از این منطقه دیدن کردهاند. ترکیبی از ادویهها، حبوبات، برنج و گوشت گوساله که با روغن کرمانشاهی پخته میشود.
یکی دیگر از آشهای ایران که شهرت جهانی دارد آش شولی است. آش شولی غذای معروف یزد و ترکیبی از چغندر قند و عدس یا یا ماش و شلغم با سبزیجات معطر، آرد و رب انار است.
یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی آش شله است. معروفترین آش شله در ایران را در منطقه خراسان و شهر مشهد میتوان یافت. آش شله غذایی چرب و پر حجم از ترکیب حبوبات مختلف با گوشت قیمه شده است.
پلوها و چلوهای ایرانی یکی از منحصربهفردترین غذاهای ایرانی و خاص ایرانزمین است. برنج بهعنوان یکی از اصلیترین مواد غذایی مردم ایران نقش پررنگی در وعدههای غذایی ایرانیان دارد. این امر مردم ایران را به هنرمندان قابلی در تهیه انواع غذاها با برنج تبدیل کرده است. یکی از تفاوتهای اصلی آداب غذایی ایران با فرهنگ غذایی کشورهای خارجی حجم قابل توجه برنج مصرفی در یک وعده غذایی است. مصرف این حجم از برنج توسط یکنفر و در یک وعده برای گردشگران خارجی تعجببرانگیز است. با این حال نمیتوان از طعم لذیذ و بیمانند پلوها و چلوهای ایرانی بهراحتی گذشت! معروف ترین پلوهای ایرانی را در ادامه مطالب خواهیم شناخت.
یکی از غذاهای ملی ایران با شهرتی جهانی زرشک پلو با مرغ است. غذایی خوشمزه که گردشگران خارجی از طعم برنج، زعفران و زرشک ایرانی در آن در کنار گوشت مرغ بسیار استقبال میکنند.
یکی دیگر از غذاهای پرطرفدار ایرانی برای گردشگران خارجی باقالی پلو با گوشت است. برنج طعمدار شده با سبزیجات معطر، باقالی و زعفران در کنار گوشت گوسفند یا گوساله باقالی پلو را به غذایی ویژه و اعیانی تبدیل میکند.
چلو گوشت غذایی از گوشت قرمز با برنج ایرانی و زعفران است که یکی از بهترین غذاهای ایران از دید گردشگران خارجی است.
قاطی پلو یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با برنج تهیه میشود و یکی از اصلیترین غذاهای ملی ایران است و در هر منطقه بر اساس ذائقه و طبع مردم آن مناطق تهیه میشود. قاطی پلو در ایران طیف متنوع و رنگارنگی دارد که بهدلیل سرعت و راحتی طبخ و طعم مطبوع در نزد گردشگران خارجی هم بسیار محبوب و پرطرفدار است. از قاطی پلوهای ایرانی با شهرت جهانی میتوان به این موارد اشاره کرد: کلم پلو، لوبیا پلو، آلبالو پلو، هواری ماهی (نواحی جنوب)، زعفران پلو (سیستان و بلوچستان و مناطق شرقی) و مرصع پلو.
در سفر به شمال ایران نمیتوان از وسوسه برنج معطر ایرانی شالیزارهای شمال که با سبزیجات محلی ترکیب شده در کنار ماهی سفید دریای خزر بهراحتی گذاشت. سبزی پلو با ماهی ایران یکی از غذاهای گرانقیمت ایرانی با محبوبیت جهانی است.