خبری

خبری

خبری

خبری

شرایط صدور کارت بازرگانی

اخذ کارت بازرگانی در اصفهان

شرایط صدور کارت بازرگانی به شرح زیر است:
داشتن تابعیت ایرانی (در مورد شخص حقیقی)
گواهی پایان خدمت یا معافیت از خدمت.
داشتن حساب بانکی معتبر
بدون سابقه ورشکستگی

تفاوت کارت ویزیت شخصی و شرکتی
کارت بازرگانی شخصی و شرکتی از نظر ارزش علمی و تجاری تفاوتی با هم ندارند و دارنده کارت بازرگانی اعم از شخص حقیقی یا حقوقی (شرکت) می تواند از مزایای کارت بازرگانی بهره مند شود. اما از نظر مالیاتی، نرخ مالیات بر درآمد برای اشخاص حقیقی طبق ماده (131) قانون تصاعدی بوده و از 15 درصد شروع و تا 35 درصد (به تناسب افزایش درآمد) افزایش می‌یابد، اما بر اساس ماده (1) 105) نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها ثابت و افراد تحت تکفل 25 درصد است.

بنابراین برای درآمد مشمول مالیات (پس از کسر معافیت موضوع ماده 101) کمتر یا معادل 250.000.000 ریال در سال، نرخ مالیات بر درآمد اشخاص از 15 درصد شروع و به 25 درصد (3 میلیون ریال اول 15 درصد، 70 بعدی) می رسد. میلیون ریال 20 درصد، 150 میلیون ریال بعدی 25 درصد. اما درآمد شرکت ها هر چقدر هم که باشد از ابتدا مشمول مالیات با نرخ ۲۵ درصد می شود.

استفاده از اخذ کارت بازرگانی
ثبت سفارش و ترخیص کالا
واردات از مناطق آزاد
اخذ حق الزحمه کار در گمرک
صادرات کلیه کالاهای مجاز

مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت بازرگانی

داشتن حداقل 23 سال سن

اصل گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل

فرم تکمیلی از سایت با امضای مدیرعامل، مهر شرکت و گواهی امضا در دفتر اسناد رسمی

اصل گواهی ماده 186 قانون مدنی ایران مربوط به سال گذشته مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی در سال جاری به آدرس دفتر مرکزی شرکت.

روزنامه رسمی تأسیس و کلیه تغییرات شرکت تا این تاریخ، موضوع فعالیت شرکت باید در راستای صادرات و واردات کالا باشد.

اصل اظهارنامه ثبت در دفاتر تجاری که به تایید اداره ثبت شرکت ها رسیده باشد

اصل گواهی مهر دفاتر از اداره ثبت شرکتها
جهت دریافت اظهارنامه و گواهی پلمپ به نزدیکترین اداره پست و اداره ثبت شرکتها مراجعه فرمایید.

برای شرکت های با مسئولیت محدود ارائه کپی درخواست ثبت شرکت های داخلی و شرکت نامه رسمی ممهور به مهر اداره تاسیس شرکت ها الزامی است.
برای شرکت های سهامی خاص و عام ارائه رونوشت اظهارنامه ثبت شرکت های سهامی خاص یا عام ممهور به مهر اداره ثبت شرکت ها الزامی است.

اصل کارت ملی در صورتی که مدیر عامل تغییراتی در مشخصات فردی خود داشته باشد اسکن و آپلود عکس کارت شناسایی خود از تمامی صفحات الزامی است. دو عکس جدید تمام رخ رنگی ساده و با زمینه سفید. اصل گواهی تحصیلی معتبر حداقل دیپلم دبیرستان. مدارک خارجی پس از ارزیابی توسط دفتر تحصیلات تکمیلی وزارت علوم پذیرفته می شود.

در سایت گیتی ثبت اصفهان 

ثبت انواع شرکت های تجاری

ثبت انواع شرکت های تجاری

طبق ماده 20 قانون تجارت شرکت ها به دو دسته عمده سهامی و غیرسهامی تقسیم می شوند. با توجه به انواع شرکت ها، شرایط ثبت هر یک از این شرکت ها با یکدیگر متفاوت خواهد بود:

1. شرکت سهامی عام: حداقل تعداد شرکا در شرکت سهامی عام باید پنج نفر و حداقل سرمایه این شرکت حدود پانصد هزار تومان باشد. همچنین حداقل تعداد اعضای هیأت مدیره یا مدیران نیز پنج نفر است و مسئولیت شرکا با توجه به مبلغ اسمی سهام هر یک از شرکا محاسبه می شود. سهم موسسین در زمان ثبت نباید از 20 درصد کل سرمایه شرکت کمتر باشد. بیست درصد این مبلغ باید به صورت نقدی توسط مؤسسین تأمین و به حساب بانکی به نام «سهامی عام در حال تأسیس» واریز شود.

در صورتی که بخشی از سرمایه به صورت غیرنقدی وثیقه باشد، رسیدها یا اسناد مالکیت باید با گواهی بانکی معتبر تأیید و به همراه اظهارنامه به مراجع ثبت شرکت ارسال شود.

همچنین تشکیل مجمع عمومی موسس برای تصویب اساسنامه شرکت و انتخاب اولین مدیران و بازرسان الزامی است. اعضای مجمع عمومی باید تصمیمات خود را کتبا اعلام کنند.

2. شرکت سهامی خاص: برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل 3 شریک لازم است. این افراد باید با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه به بانک مراجعه و درخواست افتتاح حساب غیرقابل برداشت را برای ثبت شرکت ارائه دهند. همچنین برای ثبت این نوع شرکت باید حداقل یک میلیون ریال به حساب بانکی شرکت واریز شود.

شرکا پس از انجام این مراحل باید فرم اعلامیه ثبت شرکت تهیه شده و همچنین صورتجلسه مجمع موسس و عادی و صورتجلسه هیات مدیره را از اداره ثبت شرکت ها دریافت کنند. سپس پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، این فرم ها را امضا و به اداره ثبت شرکت ها ارسال می کنند.

3. شرکت با مسئولیت محدود: در شرکت با مسئولیت محدود حداقل شرکا برای تاسیس شرکت 2 نفر می باشد و نیازی به تعیین حداقل سرمایه برای شرکت مورد نظر نیست. همچنین تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران شرکت می تواند یک یا چند نفر باشد. مسئولیت شرکا محدود به مقداری است که در سرمایه شرکت سرمایه گذاری کرده اند. این ویژگی ها شرکت با مسئولیت محدود را به گزینه ای جذاب برای افراد با اهداف تجاری و سرمایه گذاری متفاوت تبدیل می کند، زیرا امکان حفظ حقوق شخصی از یک سو و محدود کردن مسئولیت مالی از سوی دیگر را ارائه می دهد.

4. شرکت تضامنی: در شرکت تضامنی حداقل شرکا برای تاسیس شرکت 2 نفر می باشد و برای تاسیس این شرکت حداقل نیاز به سرمایه وجود ندارد. تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران شرکت می تواند یک یا چند نفر باشد. مسئولیت شرکا و موسسین این شرکت در قبال اشخاص ثالث تا کل بدهی های شرکت بوده و ماهیتی تضامنی دارد. این ویژگی ها مشارکت عمومی را به گزینه ای محبوب برای افرادی تبدیل می کند که به دنبال ایجاد یک تجارت کوچک با هزینه های کمتر هستند، اما همچنین می خواهند به صورت گروهی تجارت کنند و از محدودیت های مسئولیت مالی کمتری نسبت به سایر انواع شرکت ها بهره مند شوند.

5. شرکت سهامی غیر سهامی: در شرکت سهامی غیر سهامی متشکل از دو گروه ضامن و شرکا با مسئولیت محدود، حداقل تعداد شرکا 2 نفر است، محدودیتی در حداقل سرمایه وجود ندارد، هیئت مدیره مدیران یا مدیران باید حداقل یک یا چند نفر باشند و مسئولیت شرکای ضامن معادل کل دیون شرکت و شرکای با مسئولیت محدود به نسبت سهم آنها در شرکت

6. شرکت سهامی سه سهامی: در شرکت سهامی متشکل از دو گروه سهامدار و شرکای ضامن، حداقل تعداد سهامداران سه نفر (دو سهامدار و یک شریک ضامن) بوده و حداقل سرمایه وجود ندارد. تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران می تواند یک یا چند نفر باشد و مسئولیت شرکای ضامن به نسبت کل بدهی های شرکت و شرکای سهامی به نسبت ارزش اسمی سهام هر یک از شرکا می باشد. این ویژگی ها شرکت سهامی را به گزینه ای مناسب برای افرادی تبدیل می کند که می خواهند از ترکیبی از مزایا و معایب مرتبط با هر نوع شرکت بهره مند شوند.

7. شرکت نسبی: در شرکت نسبی حداقل تعداد شرکا باید دو نفر باشد ولی تعیین حداقل سرمایه برای تأسیس این نوع شرکت الزامی نیست. ضمناً تعداد اعضای هیئت مدیره یا مدیران این شرکت می تواند یک یا چند نفر باشد و مسئولیت شرکاء نیز تعیین می شود.

ثبت شرکت در اصفهان در سایت گیتی ثبت اصفهان