شرح شغل یک گفتار درمانگر
گفتاردرمانگران برای افرادی که مشکلات دهانی یا ارتباطی دارند، درمان را تشخیص داده و ایجاد می کنند. آنها درمان ها و مداخلات را بر اساس ارزیابی خودشان از مشکل و ارجاعاتی که از مددکاران اجتماعی، پزشکان یا روانشناسان دریافت می کنند، اجرا می کنند.
به عنوان بخشی از ارزیابی بیمار، یک گفتار درمانگر آزمایشات خاصی را انجام می دهد. این ارزیابیها میتوانند استاندارد، غیر استاندارد یا بر اساس مشاهدات مشاهدهشده باشند. آنها مستندات مستمر هر مورد را از ارزیابی اولیه تا تشخیص، درمان، پیشرفت یا تنظیمات و ترخیص بیمار می نویسند و نگه می دارند. آنها هماهنگی برنامهریزی، مدیریت پرونده، نوشتن طرحهای درسی یا هر گونه کاغذی را که برای مستندسازی لازم است را تکمیل میکنند. آنها با استفاده از تکنیک ها و استراتژی های مختلف به بیمار کمک می کنند تا در برقراری ارتباط با کمک هایی مانند لب خوانی، زبان اشاره یا بهبود صدا کمک کنند.
بخشی از وظایف گفتاردرمانگر همچنین شامل درمان بیمارانی است که اعضای خانواده را شامل می شود و/یا آموزش می دهد. یک گفتاردرمانگر اطلاعات را از چندین منبع مرتبط جمع آوری می کند و می تواند یافته ها را از طریق فرم الکترونیکی یا مکتوب مستند و/یا ثبت کند. آنها باید از نظر فنی به روز بمانند و از اطلاعات جدید در کار استفاده کنند. برای یک گفتاردرمانگر کمک و مراقبت از دیگران، ارائه حمایت عاطفی، ارائه مراقبت های پزشکی و ایجاد روابط بین فردی بسیار مهم است.
گفتار درمانگران به دانش روانشناسی، زبان انگلیسی، املا، ساختار، محتوا و ترکیب نیاز دارند. آنها همچنین باید در زمینه مشاوره، روش های درمانی و پزشکی آموزش ببینند. آنها باید دارای ادراک اجتماعی قوی، تصمیم گیری و قضاوت خوب و شنونده فعال باشند.
ما شما والدین عزیز را می دانیم که وقتی برای اولین بار متوجه شدید فرزندتان به یک سخنران یا کاردرمانگر نیاز دارد چقدر ناراحت و نگران بودید. بسیاری از مادرانی که با تیم خانواده توانمند تماس می گیرند همیشه نگران این هستند که من نمی دانم گفتار درمانی چیست؟ و کار گفتار درمانی چیست؟ به خصوص برای خانواده هایی که ارث داشتن فرزندان با نیازهای ویژه بسیار کم و شاید صفر درصد باشد.
شاید باورتان نشود! خانواده ها به دلیل ترس از نزدیکان خود هیچ اقدامی برای دریافت خدمات کاردرمانی و گفتار درمانی کودکان با نیازهای ویژه انجام نمی دهند و در واقع به دلیل همین ترس ها فرزندان خود را خیلی دیر به کلینیک های توانبخشی و درمانی می برند.
می خواهم بگویم در هر شرایطی اولین کاری که باید انجام دهید این است که خونسردی خود را حفظ کنید. به خاطر داشته باشید و بپذیرید که شرایط زندگی فرزندانتان باید متفاوت از سایر کودکان باشد. پس این دلیل نمیشود که از ترس حرفها و حرفهای مردم، شرایط زندگی بهتر را از مردم بگیریم.
شاید حتی اگر اقدام کنید بتوانید فرزندتان را درمان کنید. پس خواهش من این است که حتما با مطالعه مقالات و دیدن فیلم های آموزشی و ... آگاهی خود را بالا ببرید که الحمدلله در سایت خانواده قدرتمند این اتفاق می افتد. و با هم سعی می کنیم شرایط مستقل شدن این بچه ها را طوری فراهم کنیم که حتی خودشان هم بتوانند با ما زندگی کنند و خواسته های خودشان را ارزیابی کنند.