خبری

خبری

خبری

خبری

دلایل زردی دندان در کودکان:

دلایل زردی دندان در کودکان:

ظرافت مینای دندان کودک:

آیا می دانستید که دندان های شیری سفیدتر از دندان های بزرگسال هستند؟ درست است... همانطور که کودک شما رشد می کند، دندان های خود را از دست می دهد و دندان های بزرگسال در دهان او رشد می کنند. هنگامی که این اتفاق می افتد، ممکن است متوجه تفاوت قابل توجهی بین رنگ ها شوید.


دلیل آن این است که دندان های بزرگسال حاوی عاج بیشتری هستند که باعث می شود دندان کودک در زیر مینا کمی زرد به نظر برسد.


این مقاله ممکن است برای شما نیز مفید باشد: مزایا و مضرات قطره آهن در کودکان


پلاک 

مسواک نکردن دندان ها می تواند منجر به تجمع پلاک در سطح دندان ها و ظاهر شدن دندان های زرد شود. تنها این عامل نیست، بلکه غذاها و نوشیدنی های رنگی نیز می توانند رنگ دندان ها را تغییر دهند. هنگامی که این مواد به درستی مسواک نشوند، می توانند منجر به تجمع و لکه شوند.


 


سوراخ ها

پوسیدگی و پوسیدگی دندان می تواند رنگ دندان ها را تغییر داده و آنها را زرد نشان دهد. با گذشت زمان، این لکه ها می توانند منجر به سوراخ هایی در دندان شما شوند که حفره هستند.


اگر مشکوک هستید که فرزندتان ممکن است این مشکلات را داشته باشد، برای جلوگیری از عفونت دندان در اسرع وقت برای درمان به دندانپزشکی کودکان در اصفهان  مراجعه کنید.


صدمات و تروما

اگر کودک شما به دندان‌های خود آسیب برساند، ممکن است رگ‌های خونی پاره شوند و دندان‌ها زرد، قهوه‌ای، خاکستری یا سیاه به نظر برسند.


پس از نهفته شدن دندان، مویرگ‌های داخل دندان پاره می‌شوند و باعث تجمع خون به‌ویژه هموسیدرین در کانال‌های داخل دندان می‌شوند. این آسیب حتی می تواند روی خود مینای دندان نیز تأثیر بگذارد.


ژنتیک و زردی دندان

مینا چیزی است که سطح دندان را می پوشاند و به آن رنگ سفید می بخشد. مینای نازک، که ممکن است ژنتیکی باشد، می تواند باعث زردی یا تغییر رنگ دندان های کودک شود. مینای نازک دندان همچنین می تواند کودک شما را در برابر پوسیدگی دندان و سایر مشکلات دندانی آسیب پذیرتر کند.


 


مکمل

برای کودکان بسیار خردسال، فلوئوروزیس می تواند نگران کننده باشد. این وضعیت زمانی رخ می دهد که دندان های شیری از طریق آب، خمیر دندان یا غذاهای غنی شده در معرض فلوراید بیش از حد قرار می گیرند.


فلوروز می تواند باعث ایجاد لکه های سفید یا قهوه ای روی دندان ها شود و مینای اطراف را زرد نشان دهد. سایر مکمل ها نیز می توانند باعث تغییر رنگ و زرد شدن دندان ها شوند. به عنوان مثال، آهن می تواند باعث خاکستری یا سیاه شدن دندان ها شود.


بیماری ها:

هپاتیت، یرقان و سایر شرایط فیزیکی نیز می توانند باعث تغییر رنگ دندان شوند. بنابراین مصرف برخی داروها در دوران بارداری یا در اوایل دوران کودکی نیز می تواند باعث زردی دندان در کودکان شود. به عنوان مثال، تتراسایکلین می تواند دندان های کودک خردسال را زرد روشن و دندان های کودکان بزرگتر قهوه ای به نظر برسد.


اطلاعات بیشتر در سایت دکتر علی بهزادی 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد