این احتمال وجود دارد که والدین در مورد جراحی گوش فرزندان خود مردد باشند.
کاندیدای مناسب برای جراحی گوش کودکانی هستند که:
آنها تمایل دارند شکل گوش های ناقص را تغییر دهند یا گوش های بیرون زده را ثابت کنند
گوش های بزرگ داشته باشید
عوارض جدی نداشته باشد
در مورد نتیجه درمان انتظارات منطقی داشته باشید.
اگرچه 6 سالگی برای جراحی کمی زود به نظر می رسد، اما کودکان حتی در سنین پایین تر نیز می توانند از این روش درمانی استفاده کنند.
در واقع امروزه والدین توجه ویژه ای به گوش های نوزاد و سایز آنها دارند. در چند هفته اول زندگی نوزاد، غضروف گوش انعطاف پذیرتر است و پزشکان می توانند موقعیت گوش را بدون جراحی تغییر دهند.
اگرچه زمان مناسب برای استفاده از گزینه غیر جراحی محدود است. چند هفته پس از تولد نوزاد، غضروف گوش دیگر مانند قبل انعطاف پذیر نیست. در این حالت گوش برای جراحی قوی نیست. به همین دلیل والدین باید حداقل تا سن 5 سالگی کودک برای انجام جراحی صبر کنند. البته به تعویق انداختن جراحی همیشه گزینه مناسبی نیست.
معمولاً در کودکان بین 4 تا 14 سال جراحی زیبایی بینی انجام می شود.
آماده سازی کودک برای جراحیابتدا باید به طور کامل در مورد جراحی با فرزندتان صحبت کنید. به همراه کودک به جراح مراجعه کنید و در طول معاینه در کنار او باشید. در طول مشاوره، به گفته های پزشک بسیار توجه کنید و مطمئن شوید که کودک به اندازه کافی از فواید، عوارض و خطرات جراحی مطلع شده است. اگر کودک شما نگران جراحی است، می توانید جراحی را تا زمانی که از نظر ذهنی آماده شود به تعویق بیندازید.
برای برنامه ریزی درمان، مطمئن شوید که جراحی در تعطیلات مدرسه انجام شود. در دوران نقاهت کودک باید کاملاً آرام باشد. معمولاً یک هفته طول می کشد تا بیمار بتواند به فعالیت های روزانه خود بازگردد.
قبل از جراحی داروهای لازم را تهیه کنید و همچنین برای زمان بعد از جراحی برای کودک پیراهن دکمه دار تهیه کنید. از قرار دادن هر چیزی روی گوش نوزاد خودداری کنید، زیرا هرگونه لمس یا فشار ممکن است بر بهبودی اثر بگذارد یا زخم جراحی را دردناک کند.
مواردی که باید قبل از جراحی زیبایی بینی با جراح در میان گذاشته شودقبل از جراحی باید موارد زیر را با جراح در میان بگذارید:
سلامت جسمانی – معاینه فیزیکی به پزشک یا جراح کمک می کند تا تصمیم بگیرد که آیا جراحی را انجام دهد یا خیر.
سلامت روان - اگر فرزندتان مشکلات روانی دارد با جراح مشورت کنید.
سابقه پزشکی - برخی از عوارض و جراحی هایی که در گذشته انجام شده است می تواند بر تصمیم گیری برای انجام اتوپلاستی و انتخاب نوع بیهوشی مورد استفاده تأثیر بگذارد.
خطرات و عوارض جانبی – آگاهی از عوارض اتوپلاستی به شما کمک می کند تا تصمیمی آگاهانه در مورد انجام این جراحی برای فرزندتان بگیرید.
مصرف مکمل های غذایی - در مورد مصرف مکمل های غذایی مانند روغن ماهی یا مکمل های ویتامینی که کودک شما مصرف کرده است با پزشک خود مشورت کنید.
واکنش دارویی - اگر کودک در گذشته واکنش منفی یا عوارض جانبی به هر دارویی (از جمله بیهوشی) داشته است، جراح را مطلع کنید.
آمادگی برای جراحی - جراح اطلاعات کاملی در مورد موارد مورد نیاز قبل از جراحی در اختیار شما قرار می دهد. به عنوان مثال، ممکن است جراح به کودک شما توصیه کند که داروی خاصی مصرف کند یا مقدار داروی مصرفی را تغییر دهد.