روش های طراحی سایت استاتیک
برای طراحی یک وب سایت به روش ایستا، باید کد منبع HTML خود را اجرا کنید. اما، شما می توانید این کد را به روش های مختلف تولید کنید. یکی از روش های طراحی وب سایت استاتیک، کدنویسی و اجرای مستقیم کدهای HTML است. همانطور که گفته شد، این کدها را می توان در محیط ساده Notepad ویندوز نیز نوشت. با این حال، برای کنترل بهتر کد بهتر است از ویرایشگرهای کد مانند Bluefish یا Dreamweaver استفاده کنید. ابزار دیگری که می توان برای کدنویسی HTML استفاده کرد مایکروسافت فرانت پیج است. این نرم افزار دارای یک سری کدهای آماده می باشد که می توانید از آنها در طراحی صفحات استفاده کنید. همچنین به شما این امکان را می دهد که مستقیماً به صفحه موجود در سایت متصل شوید و تغییرات را به صورت آنلاین انجام دهید. روش دیگر برای طراحی یک وب سایت ثابت، استفاده از قالب های HTML آماده موجود در بازار است. مزیت این روش این است که می توانید یک قالب مناسب برای سایت انتخاب کنید. قالب های سایت زیادی برای انواع سایت ها در اینترنت وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. البته باید توجه داشته باشید که در این روش به دانش برنامه نویسی HTML و CSS نیز نیاز خواهید داشت تا بتوانید تغییرات لازم را در کد ایجاد کنید.
مولد وب سایت پویا
طراحی وب سایت داینامیک به عنوان یکی از روش های طراحی سایت دارای مزایای فراوانی است که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:
در این نوع طراحی می توان تعداد نامحدودی صفحه ایجاد کرد.
پنل مدیریت محتوای سایت های داینامیک کاملاً خودکار کار می کند.
تغییرات در ظاهر، محتوا و ساختار سایت به راحتی امکان پذیر است.
مدیر وب سایت پویا قادر خواهد بود به راحتی اطلاعات و محتوای سایت خود را در هر زمان و مکان به صورت آنلاین تغییر دهد.
اعمال تغییرات در سایت نیازی به دانش حرفه ای ندارد و کارشناسانی که وظیفه وارد کردن اطلاعات در این وب سایت ها را بر عهده دارند به راحتی قادر به انجام این کار خواهند بود.
داده ها در یک پایگاه داده ذخیره می شوند و شما می توانید آن را بررسی و جستجو کنید.
چندین کاربر می توانند همزمان در پنل مدیریت سایت کار کنند.
معایب یک وب سایت پویا
می توان گفت این روش یکی از بهترین روش های طراحی وب سایت محسوب می شود. اما، معایبی نیز دارد. برخی از این معایب عبارتند از:
طراحی آن کار ساده ای نیست و اغلب لازم است طراحی آن را به یک شرکت معتبر و کادر متخصص و حرفه ای بسپارید تا بی نقص باشد.
هزینه بیشتر و زمان صرف شده بیشتر برای طراحی نسبت به سایت های استاتیک.
زمان اولیه توسعه سایت در این روش بیشتر از روش استاتیک است.
کاربران و مدیران باید برای کار با سیستم مدیریت محتوا آموزش ببینند.
سرعت بارگذاری این نوع سایت ها کمتر از سایت های استاتیک است.
طراحی سایت پویا
یکی دیگر از روش های طراحی وب سایت، طراحی پویا است که پس از به وجود آمدن سیستم مدیریت محتوا (CMS) به وجود آمد. سایت های پویا بر اساس نیاز مشتری طراحی می شوند و بر خلاف سایت های استاتیک به راحتی توسط مدیر سایت قابل تغییر هستند. مدیران این نوع سایت ها از طریق پنل مدیریت محتوا بدون نیاز به داشتن دانش فنی به طور مستمر اطلاعات و محتوای سایت را تغییر می دهند. این امر باعث شده تا محبوبیت سایت های داینامیک روز به روز افزایش یابد. لازم به ذکر است که طراحی این نوع وب سایت نیازمند دانش بالایی است و شرکت های طراحی سایت حرفه ای در حال رقابت با یکدیگر در بهبود این روش طراحی و ایجاد وب سایت های کاربر محور هستند. سایت های داینامیک علاوه بر برنامه نویسی سمت کاربر، یک جزء برنامه نویسی سمت سرور و پایگاه داده نیز دارند. PHP، ASP یا جاوا اسکریپت معمولا در برنامه نویسی سمت سرور استفاده می شود. این نوع سایت تعاملی است و کاربر می تواند در قسمت های مختلف سایت عملیات انجام دهد. ذخیره سازی اطلاعات و پردازش عملیات در این نوع سایت ها در سمت سرور انجام می شود و نتایج در قالب یک سری صفحات HTML به کاربر نمایش داده می شود.
طراحی سایت در اصفهان در دیجیتال مارکتینگ رویانو