چگونه برای جراحی فک آماده شویم؟
قبل از انجام این روش بهتر است ارتودنسی دندان انجام شود. در بیشتر موارد، ارتودنتیست قبل از جراحی بریس هایی را به دندان های بیمار می چسباند. به طور معمول، بریس ها باید 12 تا 18 ماه قبل از جراحی همچنان به دندان ها متصل شوند تا دندان ها در بهترین موقعیت برای جراحی قرار گیرند.
متخصص ارتودنسی و جراح فک و صورت برای تهیه و اجرای طرح درمانی شما با هم همکاری می کنند. گرفتن عکس با اشعه ایکس، عکس برداری با اشعه ایکس و ایجاد مدل های سه بعدی از دندان های بیمار بخشی از برنامه ریزی جراحی فک است.
روش های جراحی فک و صورت چیست؟
برای آشنایی بیشتر با جراحی فک مراحل آن را در 3 قسمت قبل، حین و بعد از جراحی فک توضیح می دهیم:
قبل از عمل
جراحی فک توسط جراح فک و صورت و معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. این روش در بیمارستان ها و کلینیک های تخصصی انجام می شود. بیمار باید به مدت 2 تا 4 روز برای نظارت و مراقبت پزشکی در بیمارستان تحت نظر باشد.
در حین جراحی فک
این جراحی معمولاً می تواند در داخل دهان انجام شود، بنابراین هیچ جای زخم یا برشی روی صورت، چانه، فک یا اطراف دهان شما وجود نخواهد داشت. با این حال، گاهی اوقات ممکن است برش های کوچک در خارج از دهان لازم باشد.
جراح فک برش هایی روی استخوان فک ایجاد می کند و فک را در موقعیت صحیح قرار می دهد. پس از تعیین و تغییر موقعیت فک، می توان از صفحات استخوانی کوچک، پیچ، سیم و نوار لاستیکی برای محکم کردن استخوان ها در موقعیت جدید استفاده کرد. این پیچ ها و صفحات، کوچکتر از براکت های ارتودنسی، در نهایت با استخوان فک یکی می شوند. (جذب نمی شوند و فقط با استخوان ها مخلوط می شوند)
در برخی موارد، ممکن است استخوان اضافی به فک اضافه یا پیوند شود. جراح فک و صورت استخوان را از لگن، ساق یا دنده بیمار می گیرد و با استفاده از پیچ و پلاک به فک متصل می کند. در موارد دیگر، ممکن است استخوان به گونه ای تغییر شکل داده شود که بهتر جا بیفتد. جراحی فک را می توان روی فک بالا، فک پایین، چانه یا ترکیبی از این موارد انجام داد.
جراحی فک و صورت در اصفهان در سایت دکتر میلاد اعتمادی