لیزر تیتانیوم یا لیزر پلاتین کدام بهتر است؟
دستگاه های لیزر دارای طول موج های خاصی هستند که برای هر دستگاهی متفاوت است تا موهای زائد را از بین ببرد. اکنون زمان آن است که بررسی کنید که آیا دستگاه های تیتانیوم یا پلاتینیوم بهتر هستند. ابتدا در مورد عملکرد هر دستگاه و میزان کارآمدی آنها صحبت می کند و با یک خلاصه کلی به پایان می رسد تا بتوانید یکی از این دو دستگاه را انتخاب کنید.
دستگاه لیزر تیتانیوم چگونه به نظر می رسد؟
لیزر تیتانیوم از لیزر موهای زائد برای کاهش موهای زائد استفاده می کند. این فناوری بر اساس اصل تقویت نور رزونانس همزمان، یعنی لیزر (انتشار تحریک شده تقویت نور) است. این دستگاه در بازار لیزر موهای زائد یک دستگاه قدیمی محسوب می شود و به مرور زمان اشکالات دستگاه برطرف و به دستگاهی پیشرفته تبدیل شده است.
لیزرهای تیتانیوم با تابش نور لیزر با طول موج خاص (معمولاً در محدوده 800 نانومتر) بر روی پوست کار می کنند. سیاهچاله ها (کروموفورها) پوست و مو نور را جذب کرده و نتایج مطلوب را به دست می آورند.
هنگامی که کروموفور نور را جذب می کند، انرژی نور شدید می شود و باعث می شود دمای ناحیه جذب افزایش یابد. در طی این فرآیند، پیوندهای شیمیایی موجود در ساختار مو شکسته شده و اکستنشن مو را ضعیف می کند.
در درمان موهای زائد، لیزر تیتانیوم جذب صورت می شود و انرژی تولید شده به موهای ناخواسته منتقل می شود. این گرما باعث بسته شدن ریشه مو و کاهش رشد مو و در نهایت کاهش موهای ناخواسته می شود.
یکی از مزایای لیزر تیتانیوم قابلیت استفاده برای انواع پوست و رنگ مو می باشد. علاوه بر این، به دلیل ضریب انتقال نور بالای طول موج لیزر تیتانیوم، خطر آسیب به پوست اطراف کاهش می یابد.
علاوه بر این، لیزرهای تیتانیوم را می توان در حالت پالسی یا CW (پیوسته) کار کرد. پالس های لیزر کوتاه مدت به طور قابل توجهی از دست دادن گرمای جذب شده توسط پوست را بهبود می بخشد و اثر حذف موهای زائد بهتر است.
مهم است بدانید که عملکرد لیزر تیتانیوم ممکن است بر اساس رنگ پوست، رنگ مو، سطح مو و حساسیت پوست متفاوت باشد. بنابراین مشاوره و راهنمایی یک تکنسین یا متخصص حرفه ای قبل از استفاده از لیزر تیتانیوم بسیار مهم است.